5 перших обіцянок нового міністра оборони Гелетея

Читать на русском

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 5 обіцянок міністра оборони України, генерал-полковника Валерія Гелетея, які він дав за час роботи на своїй посаді.

Всі вони на сьогоднішній день мають статус «в процесі», тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими.

Нагадаємо, 3 липня депутати Верховної Ради проголосували за призначення Гелетея міністром оборони України. Того ж дня новопризначений глава оборонного відомства з трибуни парламенту пообіцяв українцям повернути Крим під святковий парад перемоги в Севастополі.

Він також пообіцяв повернути мир і спокій в Україну і зберегти її територіальну цілісність. Разом з тим Гелетей запевнив, що українська влада не відступить, поки територія України не буде повністю очищена від терористів.

Крім того, перебуваючи в зоні проведення антитерористичної операції Гелетей заявив, що жахливому терористичному акту, скоєному терористами щодо цивільного судна Boeing 777, в результаті чого загинула велика кількість ні в чому не винних людей, буде надана гідна відповідь.

Як повідомляло «Слово і Діло», попередній глава Міноборони Михайло Коваль за три місяці дав 21 обіцянку, з яких виконав лише дві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: