Кернес знову звинуватив Авакова и Балуту у замаху на нього

Читать на русском

Міський голова Харкова Геннадій Кернес звинувачує Арсена Авакова та Ігоря Балуту в причетності до організації замаху на нього. 

Про це очільник Харкова повідомив під час інтерв'ю «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло». 

«Я їм сказав, кого я підозрюю, тобто Авакова і назвав Балуту. Я вірю у ту скриньку «Фейсбуку», що була зламана, де було їхнє листування. На сьогоднішній день я можу констатувати, як факт, що слідство – це імітація, а не слідство. І я навіть не можу зрозуміти, що на сьогодні вже зроблено в цій справі», – сказав Кернес.

Крім того, очільник Харкова заявляє про можливість звернення до європейського суду, у випадку, якщо українські правоохоронні органи не знайдуть справжніх винуватців замаху.

Ще 17 червня, повернувшись до Харкова після лікування в Ізраїлі Кернес заявляв, що за його замахом стоять чиновники з нинішньої влади. 

Як відомо, 28 квітня мер Харкова був поранений із вогнепальної зброї невідомою особою. У ніч на 29 квітня у супроводі дружини й бригади ізраїльських лікарів його було перевезено в один із госпіталів Ізраїлю.

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 79 обіцянок Геннадія Кернеса. Що йому вдалося виконати, а що ні - можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: