Хто з політиків обіцяв позбутися терористів – "Слово і Діло"

Читать на русском

За останні три місяці проектом «Слово і Діло» було зафіксовано більше 10 обіцянок вищих посадових осіб України, що стосуються боротьби з тероризмом в Луганській і Донецькій областях.

Одним з перших, хто пообіцяв ліквідувати всіх бойовиків на сході України був колишній в. о. Адміністрації Президента Сергій Пашинський. 

Він також запевнив, що всі терористи у Слов'янську і Краматорську будуть знищені або захоплені. Своєю чергою, коли місто було очищено від бойовиків і взято під контроль українською армією, голова МВС Арсен Аваков пообіцяв не допустити повернення терористів у Слов'янськ.

Разом з тим радник Авакова Зорян Шкіряк запевнив, що найближчим часом від терористів також будуть звільнені Донецьк і Луганськ. При цьому Шкіряк заявив, що кожен чиновник, який сприяв сепаратизму і тероризму, буде звільнений.

На додачу звільнити схід країни від проросійських бойовиків пообіцяв спікер Верховної Ради Олександр Турчинов. Також зупинити бандитський терор на Донбасі найближчим часом пообіцяв прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Більше того, 11 липня Президент Петро Порошенко запевнив, що жодному терористові не вдасться уникнути відповідальності за свої дії.

Водночас голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута пообіцяв не допустити розповзання терористичної загрози в Харківську область. А колишній в. о. міністра оборони Михайло Коваль запевнив, що Україна буде порушувати судовий процес щодо російських терористів, що ведуть неоголошену війну на її території.

Нагадаємо, 24 квітня «Слово і Діло» вже писало про 8 обіцянок української влади, які не налякали терористів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: