Директор київського метрополітену ігнорує Кличка

Читать на русском

Директор київського метрополітену Руслан Казюлькін відкликав свою заяву на звільнення, яку подав на вимогу мера Києва Віталія Кличка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу столичної підземки.

В адміністрації метрополітену пояснюють, що Казюлькін 14 липня подав заяву на звільнення. Це відбулося після зустрічі керівника метро з Віталієм Кличком, який запропонував йому піти з посади за власним бажанням. Офіційною причиною стала необхідність перевірки Казюлькіна на «співпрацю з новим керівництвом міста», зазначають у прес-службі комунального підприємства.

Однак уже через 2 дні керівник метрополітену змінив своє рішення. Відкликання заяви про відставку він пояснив «складною ситуацією, яка склалася в країні й на підприємстві», а також «трагічними подіями в московському метрополітені».

Руслан Казюлькін пропрацював на цій посаді рівно 2 місяці. До того, як пересісти у крісло голови столичної підземки, чиновник очолював фінансовий департамент підприємства. Після того, як 16 травня екс-голова КМДА Володимир Бондаренко призначив його керівником метрополітену, у ЗМІ одразу ж заговорили про те, що підземним транспортом Києва розпоряджатиметься людина з оточення колишнього президента Януковича.

Новий очільник міста Віталій Кличко має цілу низку пропозицій із покращення роботи київського метрополітену. Так, «Слово і Діло» зафіксувало його обіцянки пустити метро на Троєщину до 2019 року, побороти несанкціоновану торгівлю біля виходів з метро та найближчим часом надати підприємству 90 відремонтованих вагонів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: