Всупереч обіцянкам київської влади, Гідропарк продовжує потопати у смітті

Читать на русском

Незважаючи на оптимістичні звіти київських чиновників про благоустрій головного «міні-курорту» столиці, в київському Гідропарку продовжують рости стіни МАФів і гори сміття від них.

Як повідомили «Слову і Ділу» в Київській міській державній адміністрації, «за рік влада Києва... облаштувала пляж «Венеція», провела дорогу у фітнес-зони та спортивні стадіони, зробила централізоване освітлення». Однак коротка пробіжка по київській Венеції в журналіста «Слова і Діла» залишила гнітюче враження.

Нагадаємо, провести комплексний благоустрій на Долобецькому і Венеціанському островах торік пообіцяв екс-голова КМДА Олександр Попов.

У реальності ж упорядкований пляж «Венеція» зараз виглядає так.

У той самий час співробітники комунального підприємства «Плесо» стверджують, що суботники з прибирання території проводяться щодня. «Сміття збирається у сміттєві пакети, складається в контейнери для сміття з подальшим вивезенням спеціалізованим підприємством з вивезення сміття», – йдеться у відповіді КП «Плесо» на наш інформаційний запит.

Нагадаємо, у своїй «Програмі першочергових кроків Київського міського голови» мер столиці Віталій Кличко заявив про намір оптимізувати благоустрій, щоб кожна територія мала свого відповідального. Він також пообіцяв киянам у кожному мікрорайоні свою зелену зону: там, де її немає – побудувати, в інших – відновити і реконструювати. Водночас міський голова Києва має намір встановити нові правила і жорстко контролювати розміщення тимчасових споруд торгівельного призначення.

Також боротися з незаконно встановленими МАФами пообіцяв колишній голова КМДА Володимир Бондаренко. Крім того, він пообіцяв повернути Києву статус найзеленішої столиці Європи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: