Яценюк звинуватив регіонала Скударя в підтримці терористів

Читать на русском

Член Партії регіонів, директор "Новокраматорського машинобудівного заводу" Георгій Скудар надавав підтримку терористам на Донбасі. Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під час наради в Слов'янську, повідомляє "Слово і Діло".

Як заявив очільник уряду, Георгій Скудар не надавав належної допомоги українській владі. За словами Арсенія Яценюка, в телефонній розмові директор НКМЗ назвав терористів, які орудують на Донбасі, "протестувальниками". Прем'єр-міністр також звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням розібратися з діяльністю керівника заводу.

Крім того, Арсеній Яценюк повідомив, що уряд візьме на себе відновлення телевежі на горі Карачун, яку знищили терористи. Раніше Ігор Скудар запропонував відремонтувати телевежу за рахунок НКМЗ, проте прем'єр-міністр відмовився.

Нагадаємо, що Слов'янськ був звільнений від терористів 5 липня. Президент Петро Порошенко запевнив жителів, що в місті буде мир і порядок. Зараз у Слов'янську відновлено залізничний рух, триває робота над відновленнямелектро- і водопостачання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: