Сили АТО знищили 3 танки та 2 БТРи біля Маринівки

Читать на русском

У бою поблизу Маринівки на Донеччині сили АТО знищили 3 танки і 2 БТРи бойовиків.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло». 

За його словами, в результаті боїв українські військовослужбовці знищили 3 танки й 2 БТРи сепаратистів. Крім того, українськими військовими було знешкоджено 3 автомобілі, що доставляли терористів до місця боїв. Дані щодо втрат обох сторін уточнюють. 

Також Тимчук повідомив, що в районі н. п. Стукалова Балка було виявлено 2 розвідувальні безпілотники бойовиків. «Через 15 хвилин після виявлення безпілотників терористи відкрили вогонь по блокпосту сил АТО поблизу Стукалової Балки», – сказав він.

Нагадаємо, за період проведення антитерористичної операції на сході України загинули 258 українських військових, ще 922 були поранені.

Свого часу Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ заявляв, що АТО на сході України буде тривати доти, доки не будуть знищені терористи і звільнені території Донбасу. 

Декілька днів тому Президент України Петро Порошенко повідомляв, що збирається змінювати тактику ведення бойових дій у Донецькій та Луганській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: