За ніч в зоні АТО було поранено 7 військовослужбовців

Читать на русском

В ніч з 10 на 11 липня в районі містечка Д’яково Луганської області з мінометів був обстріляний блок-пост українських силовиків. В результаті нападу було поранено 7 військовослужбовців, 2 з них отримали тяжкі поранення. Загалом за минулу добу загинули 3 українських силовики та ще 12 отримали поранення.

Таку інформацію надала прес-служба АТО, передає “Слово і Діло”.

Крім того, в Луганській області було здійснено мінометний обстріл блок-постів поблизу містечок Райгородок та Стара Краснянка, а також пропускного пункту Довжанський. Втрат серед силовиків немає.

В Донецькій області було здійснено мінометний обстріл блокпосту в районі населеного пункту Маринівка зі сторони Савур Могили та донецького аеропорту. Втрат серед військовослужбовців також немає.

Згідно з повідомленням, о 4:30 ранку в районі блок-посту Оленівка на Донеччині було затримано громадянина України, мешканця Запорізької області, який намагався провезти 100 тис. дол., 40 ікон та інші предмети релігійної направленості.

Керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук на своїй Facebook-сторінці також повідомляє, що минулої ночі був обстріляний опорний пункт сил АТО поблизу містечка Зеленопілля. Обстріл проходив зі сторони держкордону з Росією. Дані щодо втрат поки не відомі.

Нагадаємо, що вчора на фугасах підірвались українські БТР-80 та БМП-2. Двоє силовиків загинули та ще 11 отримали поранення. Заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець повідомив, що за період проведення антитерористичної операції на сході України загинуло 478 цивільних осіб, серед яких 30 жінок і 7 дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: