Порошенко буде витрачати гроші не на наукові програми, а на зброю

Читать на русском

Президент Петро Порошенко озвучив намір збільшити обсяги виробництва вітчизняної зброї для забезпечення потреб армії.

Про це він сказав після зустрічі з силовиками у Слов’янську, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

«Не буде більше витрачання мільярдів народних коштів, коштів платників податків на нікому не потрібні наукові програми, які слугували лише елементом розкрадання. Сьогодні українське виробництво буде завантажене системами високоточної зброї, українськими безпілотниками, усім, чого потребує українська армія - починаючи від бронежилетів і закінчуючи тепловізорами», - зазначив Глава держави.

Він додав, що керівництво силового блоку та військових підприємств підготує відповідні зміни до державного оборонного замовлення.

Варто додати, що під час відвідання Президентом Слов'янська диверсійні групи готували теракт. Цю інформацію у себе в Twitter оприлюднив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Нагадаємо, нещодавно звільнений екс-міністр оборони Михайло Коваль заявив, що у попередні роки робилося все, щоб знищити українські Збройні Сили.

Президент Петро Порошенко дав низку обіцянок стосовно українських Збройних Сил. Так, 7 червня він визначив своїм пріоритетом переозброєння української армії за рахунок власного військово-промислового комплексу. Крім того, Порошенко пообіцяв збільшити чисельність армії.

Зі всіма обіцянками Порошенка, зафіксованими проектом «Слово і Діло», можна ознайомитись на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: