Коваль звинуватив попередню владу в нищенні армії

Читать на русском

У попередні роки робилося все, щоб знищити українські Збройні Сили. Таку заяву в ефірі "5 каналу" зробив в. о. міністра оборони України Михайло Коваль, – передає кореспондент "Слова і Діла".

"Армія була в дуже жалюгідному стані", – констатує керівник оборонного відомства. За його словами, аналіз бюджетних витрат за останні роки свідчить, що основні фінансові потоки направлялися на придбання обмундирування та озброєння, сучасних шоломів і бронежилетів для Внутрішніх військ, "Беркута", Держприкордонслужби.

А тепер, за словами в.о. міністра, армія тягне на собі всю АТО. Тільки тепер вона стала поступово отримувати все необхідне.

Як повідомляло раніше "Слово і Діло", Михайло Коваль заявив, що на сьогодні проблем із забезпеченням засобами зв'язку та захисту в армії немає.

«В даний час на озброєння вже прийняті нові засоби зв'язку, і вони вже є у військах. Виділені необхідні кошти на замовлення тепловізорів. Вони вже поставляються у війська».

На цю мить Коваль виконав 2 з 13 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Ще 11 обіцянок міністра знаходяться в процесі реалізації. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: