У Коломойського фантазують, як роздадуть учасникам АТО акції заводів

Читать на русском

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський запропонував конфісковувати у бізнесменів, які підтримують сепаратизм на сході, їх підприємства та розподіляти акції цих підприємств між учасниками АТО.

Про це у своєму «Фейсбуці» написав заступник Коломойського Борис Філатов, передає «Слово і Діло».

«Держава сьогодні просто зобов'язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму. Всіх тих, хто фінансував і продовжує фінансувати терор в країні. Мало того, що вони стягнули на безконкурсній основі, фактично безоплатно, десятки заводів, енергокомпаній, «Укртелеком», але сьогодні за рахунок цих підприємств Янукович і його поплічники фактично спонсорують вбивство наших громадян», - наводить слова Коломойського Філатов.

На думку губернатора, активи підприємців, що підтримують сепаратизм, повинні бути передані в спеціальне ВАТ, акціонерами якого стануть учасники АТО і родичі загиблих.

Нагадаємо, що згаданий в цитаті «Укртелеком» контролюють структури Ріната Ахметова, якого багато хто звинувачує в самоусуненні від вирішення проблеми сепаратизму на Донбасі.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 11 обіцянок Ігоря Коломойського. Зокрема, губернатор Дніпропетровщини пообіцяв уникнути створення центрів сепаратизму в регіоні, і на даний момент йому це вдається.

Нещодавно Ігор Коломойський виступив за призначення Віктора Медведчука главою Донецької або Луганської областей.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: