Коломойський хоче бачити Медведчука губернатором Донбасу

Читать на русском

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський виступив за призначення Віктора Медведчука головою Донецької та Луганської областей.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генеральний директор групи каналів «1+1», що належить Коломойському, Олександр Ткаченко, інформує «Слово і Діло».

«Дзвонить мені сьогодні губернатор Дніпропетровщини з претензією, мовляв, це я у нього вкрав ідею призначення Медведчука губернатором Донбасу. Мало того, каже мені І.Коломойський: «Я не просто за призначення Медведчука губернатором Донецької та Луганської областей - я агресивно зараз за це виступаю», - написав Ткаченко.

При цьому він додав, що «якщо вожді сепаратистів не погодяться з його кандидатурою - це означає, що вони послали на х ... кума Путіна».

«Далі губернатор Дніпропетровщини у властивій тільки йому невимушеній манері пояснив, що вже точно Медведчук «гудіти» за прикладом Ахметова не буде, тим паче, що останній назвав ВВП (Володимира Путіна - Ред.) «чортом лисим», - написав Ткаченко.

Він також повідомив, що, за словами Коломойського, «Медведчук на сьогодні - останній шанс встановити мир на Донбасі, оскільки з альтернатив залишається тільки одна - війна».

Варто зазначити, що факт розмови Ткаченка з губернатором Дніпропетровщини підтвердив заступник Коломойського Борис Філатов. «Коли я прочитав цей статус Сашка Ткаченка, то не повірив своїм очам. Передзвонив. Так. Така розмова дійсно була», - написав Філатов у себе в Facebook.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: