Порошенко розробить спеціальну сітку інформмовлення для Донбасу

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко ініціює розробку програми спеціального інформаційного мовлення для жителів Луганської та Донецької областей.

Зокрема, таке завдання він поставив новим членам Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, передає «Слово і Діло» з посиланням на сайт Глави держави.

На думку Порошенка, Нацрада має зайняти жорстку позицію в області інформаційної безпеки, оскільки проти України постала «дуже добре розроблена пропагандистська машина».

«Населення Донбасу потребує правдивої інформації про Україну», - підкреслив Глава держави.

За його словами, не можна допустити спотворення фактів в інформуванні про хід подій у Луганській і Донецькій областях. «У зв'язку з цим Петро Порошенко вважає важливим розробку програми спеціального інформаційного мовлення для Донбасу», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада визначилася з чотирма своїми представниками у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Ними стали Катерина Котенко, Олександр Ільяшенко, Ольга Герасим'юк і Олег Черниш. Ще трьох членів Нацради - Юрія Артеменка, Владислава Севрюкова і Григорія Шверка - сьогодні призначив сам Порошенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: