Військові знищили ядро колони бойовиків, які втекли з Слов'янська (ФОТО)

Читать на русском

Міністр оборони Валерій Гелетей заявив, що українські військові знищили величезну колону терористів, які відступали зі Слов'янська.

Про це він повідомив в інтерв'ю ТСН, передає «Слово і Діло».

«Якщо будете їхати з міста Слов'янська на Артемівськ, ви побачите десятки важкої техніки, багато вбитих сепаратистів... Я вважаю, що ядро, а це більше десяти одиниць важкої техніки, було знешкоджено», - сказав Гелетей.

Міністр оборони також повідомив, що колона була досить довгою по протяжності і одночасно знешкодити  її всю було непросто. «Місцевість дозволяла їм сховатися в різних місцях», - пояснив він.

«Але це не говорить про те, що їм була надана можливість втекти», - зазначив Гелетей.

Разом з тим глава Міноборони розвіяв інформацію, що терористи, коли відступали, нібито прикривалися дітьми. «Ми приїхали туди на місце, дивилися, але жодного тіла дитини не знайшли. Повірте мені, ніхто не знайшов, а якби знайшов, то в ЗМІ це було б уже озвучено. Тому я думаю, що потрібно довіряти військовим», - сказав Гелетей.

Як повідомлялося раніше, незважаючи на щільний вогонь українських силовиків, величезна колона військової техніки терористів прорвалася з блокованого Слов'янська. Пізніше з'явилася інформація, що колона бойовиків, об'єднавшись з криміналітетом Краматорська, взяла курс на Донецьк.

Нагадаємо, в ході проведення АТО на Донбасі українські силовики звільнили Слов'янськ, Краматорськ, Дружковку і Костянтинівку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: