Донецьк чув гучні нічні вибухи за містом – Лук'янченко

Читать на русском

Мер Донецька Олександр Лук'янченко розповів про скарги городян на гучні звуки вибухів у Донецькій області в ніч на 4 липня. 

«За повідомленнями городян, у ніч з 3 на 4 липня в багатьох районах Донецька було чути звуки вибухів. Однак бойові дії із застосуванням важкої артилерії проходили не на території міста, а за його межами – в районі селища Піски і села Карлівка», – повідомляється на офіційному сайті міського голови, пише «Слово і Діло»

В цілому обстановка в Донецьку стабільна. Станом на 9.00 всі комунальні служби і системи життєзабезпечення міста працюють. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі в повному складі. 

Нагадаємо, в ніч на 1 липня Президент Петро Порошенко прийняв рішення про припинення режиму одностороннього припинення вогню і про відновлення АТО на Донбасі. Після чого члени терористичних угруповань «Батальйон «Восток»» і «Восьма рота» штурмували будівлі Донецького обласного та міського управлінь міліції. 

Раніше, 24 червня народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець зареєстрував проект постанови про призначення дострокових виборів депутатів Донецької обласної ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: