Палиця два місяці сидить на двох стільцях і «не париться»

Читать на русском

Голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця досі не подав заяви про складення депутатського мандата, хоча був призначений на свою нинішню посаду практично два місяці тому.

Про це повідомляє Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України», посилаючись на свій інформаційний запит до Верховної Ради.

«Заява народного депутата Палиці І. П. про складення ним депутатських повноважень до комітету не надходило», – зазначається у відповіді комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВРУ.

У той самий час в облорганізації комітету виборців України повідомляють, що мер Одеси Геннадій Труханов подав заяву про складення мандата нардепа наступного ж дня після встановлення результатів виборів.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 37 обіцянок Ігоря Палиці, з яких 3 отримали статус «виконано», а інші знаходяться в процесі виконання.

На посаді губернатора Одеської області Палиця пообіцяв створити в регіоні курорт, рівний за значенням «Буковелю», а також почати закачування морської води в Куяльницький лиман.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: