Партію Луценка «Третя українська республіка» зареєстровано Мінюстом

Читать на русском

Міністерство юстиції зареєструвало політичну партію «Третя Українська Республіка».

Про це повідомляє офіційний сайт політсили, передає «Слово і Діло».

«Ідеї Юрія Луценка щодо повного перезавантаження держави сприйняті суспільством і підтримані Майданом. Навколо Луценка гуртуються активні громадяни, які прагнуть кращого життя для України. Настав час організаційно працювати над партією і готуватися до виборів. Протягом року ТУР напрацював чимало ініціатив, які потребують у тому числі й законодавчого оформлення», – прокоментував реєстрацію партії голова політсили Роман Безсмертний.

Зі слів Безсмертного, однойменна громадянська ініціатива продовжить функціонувати паралельно з партією. Також Безсмертний заявив про плани партії створити аналітичний центр.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ та лідер «Третьої української республіки» Юрій Луценко вважає, що в Петра Порошенка є всі підстави розпустити Верховну Раду вже найближчим часом.

Варто зазначити, що 12 квітня 2013 року Луценко пообіцяв не створювати будь-яких нових партій, щоб не нашкодити опозиції. Треба думати, Луценко вважає, що нашкодити опозиції не зможе хоча б тому, що вона за цей час перейшла у владу.

«Слово і Діло» зафіксувало 21 обіцянку Юрія Луценка, 9 з яких були виконані. Скільки обіцянок Луценку виконати не вдалося, можна дізнатися на нашому сайті.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: