Українські військові чекають початку плану «Б» - РНБО

Читать на русском

Прес-секретар інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив, що українські силовики чекають команди про наступ, план якого вже вироблений і затверджений.

«Для наступальних дій плани вже вироблені, підготовлена техніка. І люди чекають команди», - сказав Лисенко на брифінгу в Києві, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Спікер РНБО також спростував звинувачення в тому, що українських військових кинули в зоні АТО напризволяще, і вони позбавлені права і можливості дати відсіч у разі потреби. «Просто покласти наших озброєних людей, наших захисників, неможливо. Вони завжди дають гідну відсіч. І у них є і бронетехніка, і протитанкові снаряди. Ви знаєте, що позавчора один офіцер кількома пострілами зупинив танк бойовиків», - зауважив Лисенко.

При цьому представник РНБО додав, що військові постійно отримують все необхідне, у тому числі і харчування. «І бронетранспортери, і танки, і міномети - все це є», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні до 22:00 Президент Петро Порошенко повинен визначитися, чи продовжувати на Донбасі перемир'я або застосувати так званий план «Б», який передбачає наступ на терористів і їх знищення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: