Порошенко все «мириться», бойовики стріляють, а українські військові гинуть

Читать на русском

Терористи ведуть обстріл українських позицій, незважаючи на перемир'я Порошенка. 

Про це повідомляє координатор групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в «Фейсбуці», пише «Слово і Діло»

За оперативними даними групи «Інформаційного Опору» в ніч з 28 на 29 червня бойовиками були обстріляні кілька позицій української армії в зоні проведення антитерористичної операції. 

Так, двічі з мінометів було обстріляно аеродром Краматорська. Вогонь вівся з північної частини міста та міського кладовища. Також мінометному обстрілу піддався опорний пункт української армії поблизу прикордонного пункту пропуску «Бірюково». 

Крім того, зі стрілецької зброї був обстріляний блок-пост на перетині доріг на Слов'янськ та Красний Лиман. 

В свою чергу, «5 канал», посилаючись на слова речника АТО Олексія Дмитрашківського, повідомляє, що в результаті численних обстрілів блокпостів української армії за останню добу на Донбасі загинули 5 українських військовослужбовців, ще 12 були поранені.

Нагадаємо, 21 червня Дмитро Тимчук повідомив, що незважаючи на оголошене Президентом перемир'я, бойовики продовжують обстрілювати загони антитерористичної операції та прикордонників у Донецькій і Луганській областях. 

Пізніше стало відомо, що в ніч на 25 червня під Антрацитом в Луганській області бойовиками був обстріляний блокпост сил АТО. 

28 червня Президент Петро Порошенко, керуючись рішенням РНБО, продовжив режим незастосування сили з боку учасників АТО до 22.00 понеділка, 30 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: