ЄС відкрив свої ринки для України - Шеремета

Читать на русском

Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета заявив, що українські виробники частково вийшли на ринок Європейського Союзу і обіцяв повну доступність після ратифікації Угоди про асоціацію. 

Про це Шеремета заявив в ефірі 5 каналу, пише «Слово і Діло», з посиланням на УНІАН

«Вперед - працюємо, інвестуємо, завойовуємо, експортуємо. Ми це можемо. Сподіваюся, що процес ратифікації пройде швидше, ніж рік чи два», - цим Шеремета пояснив доступність українських виробників на Європейських ринках. 

Разом з тим, міністр підкреслив, що українські ринки для європейців будуть відкриті після ратифікаціі і набрання чинності Угоди про асоціацію. 

Нагадаємо, 7 червня Президент Петро Порошенко наполягав на підписанні економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС до 27 червня. 

Раніше Павло Шеремета пообіцяв допомогти національному товаровиробнику закріпитися на європейському ринку. Зокрема, у відомстві запевнили в активній роботі над адаптацією українського законодавства до європейських норм.

Всього міністр економічного розвитку Павло Шеремета виконав 3 з 24 обіцянок, зареєстрованих системою «Слово і Діло». Що саме вдалося виконати чиновнику за перші місяці роботи в уряді, дивіться на нашому сайті.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: