Бойовики захопили частину Нацгвардії в Донецьку і взяли в полон командира

Читать на русском

В ніч на 27 червня терористи захопили конвойний батальйон Донецького полку Національної гвардії, командира взяли в полон, а особовий склад був направлений в іншу військову частину. 

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії, пише «Слово і Діло»

«З великим опором з боку військовослужбовців, територія частини була захоплена озброєними терористами ... Військовослужбовці Нацгвардії обороняли військову частину до останнього патрона», - йдеться в повідомленні. 

Боєзапас, який знаходився в українських військових, був повністю використаний після майже семигодинного бою. Бій ішов між особовим складом конвойного батальйону військової частини Національної гвардії України 3004 і озброєними терористами. 

Крім того уточнюється, що командир батальйону зараз знаходиться в полоні. Особовий склад батальйону перемістили в іншу військову частину з метою збереження життя бійців. 

Нагадаємо, 29 травня озброєні бойовики, прикриваючись родичами українських солдатів, з боєм захопили конвойний батальйон Луганського полку Східного територіального об'єднання Національної гвардії України. 

4 червня після більш ніж десятигодинного штурму полку патрульно-постової служби Національної гвардії України в Луганську військовослужбовці залишили розташування частини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: