За ніч терористи чотири рази порушили «перемир'я»

Читать на русском

Координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук повідомив, що за минулу ніч бойовики чотири рази порушили умови тимчасового припинення вогню.

«Зокрема, з 22:30 до 23:20 25 червня бойовики обстрілювали з мінометів блокпост і позиції сил АТО на аеродромі Краматорська», - написав Тимчук у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, цієї ночі також була здійснена спроба нападу на опорний пункт української армії в Донецькій області. «У відповідь вогнем було знищено одного терориста, ще кілька поранені. На місці обстрілу вилучені РПГ-18 і крупнокаліберний кулемет», - повідомив Тимчук.

Разом з тим, як повідомляють журналісти, зараз йде «масована й добре підготовлена атака бойовиків на аеродром Краматорська, який весь цей час перебував під контролем сил АТО». «Близько трьох сотень штурмуючих проти приблизно однієї сотні, що обороняються. Застосовуються всі види важкого озброєння», - написав у Facebook журналіст Артем Шевченко.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 25 червня під Антрацитом Луганської області бойовиками було обстріляно блокпост сил антитерористичної операції. 24 червня поблизу Слов'янська терористи збили український військовий вертоліт, 9 військовослужбовців, які перебували на борту, загинули.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін вимагає від Петра Порошенка продовження терміну перемир'я з представниками так званих Донецької та Луганської народних республік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: