Семерак запевняє, що не запізнюється з продажем держмайна ні на один день

Читать на русском

Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак заявив, що проведення другого аукціону, запланованого автопідприємством Секретаріату Кабінету Міністрів з продажу державного майна на товарній біржі в Києві «Універсальна товарно-сировинна біржа», перенесено на 4 липня згідно з постановою Кабміну. 

Про це він розповів журналісту «Слова і Діла» в коментарі. 

«Ми рухаємося згідно з постановою Кабміну, де чітко прописана процедура. Ми не спізнюємося ні на один день. Тобто є процедура підбиття підсумків і тоді оприлюднення буде до 27-го червня. Ми в авангарді цього процесу. Другий аукціон з продажу автомобілів буде проведено найближчим часом», - відповів Семерак  на питання чому аукціон було перенесено на іншу дату. 

Він також зазначив, що на першому аукціоні було отримано більше на 30% коштів, ніж прогнозувала експертна оцінка щодо ціни автомобілів. Семерак також нагадав, що до 27 червня є можливість зареєструватися усім бажаючим українцям та іноземцям для участі в аукціоні. 

Семерак відзначив, що на сьогоднішній день Кабмін економить 20 млн грн на забезпечення фінансування автопідприємства Кабміну. Семерак резюмував, що незважаючи на неочікувано велику виручку, отриману на першому аукціоні, «важко сказати якою буде сума грошей від продажу автомобілів». 

Нагадаємо, 6 червня Остап Семерак пообіцяв через два тижні провести 2-й аукціон з продажу держмайна. 

29 травня Кабінет міністрів України відкрив перший аукціон по продажу частини свого автомобільного парку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: