Через МАФи Київ втрачає 18% електроенергії - Бондаренко

Читать на русском

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко заявив, що близько 18% втрат електроенергії в Києві викликані незаконною роботою МАФів.

Про це він сказав під час прес-конференції, передає кореспондент «Слова і Діла».

Голова КМДА також повідомив, що «немає жодної сфери міського господарства, де б не існувало корупції». «Ніяких позитивних змін з часу зміни влади в даному питанні не відбулося», - сказав Бондаренко.

Разом з тим він заявив, що намагається звільняти найбільш одіозних працівників КМДА, але більшість з них «сидять у відпустках». «Мені цікаво, чому Пузанов (екс-заступник Черновецького - ред.) сьогодні ходить коридорами КМДА, лобіюючи інтереси певних осіб», - обурився Бондаренко.

Нагадаємо, 6 травня 2014 року голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко виступив із заявою звільнити від стихійної торгівлі всі входи і виходи з підземних тунелів. Проте вже через кілька днів Бондаренко прийшов до висновку, що дану обіцянку здійснити неможливо, оскільки МАФи «кришують» суди.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 79 обіцянок Володимира Бондаренка, 7 з яких вважаються виконаними, а ще 7 - проваленими. При цьому 65 обіцянок голови КМДА мають статус «в процесі». Зокрема, в 2012 році Бондаренко пообіцяв провести антикорупційну люстрацію чиновників, а цього року політик заявив, що після проведення виборів мера і Київради в столиці розпочнеться впровадження масштабної антикорупційної системи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: