Зрадники в керівництві АТО про все повідомляють бойовикам — «Айдар»

Читать на русском

Командир добровольчого батальйону «Айдар» Сергій Мельничук висловив думку, що в керівництві антитерористичної операції присутні зрадники, які передають бойовикам всю цінну інформацію.

Про це він заявив в ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV, передає «Слово і Діло».

«Я впевнений в тому, що в керівництві АТО є зрадництво. Тому що полонені, яких ми захвачуємо, вони з нас сміються і розказують - ми знаємо кожен виліт вашого літака, кожен виліт вашого гелікоптера, ми знаємо всі ваші указанія... Іде повний злив інформації, противник знає все», - розповів Мельничук.


Нагадаємо, голова тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин катастрофи літака ІЛ-76, нардеп від «Батьківщини» Олександр Чорноволенко підтвердив можливість, що літак був збитий терористами у результаті зради з боку окремих українських силовиків.

Як повідомляло «Слово і Діло», Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з віце-президентом США Джозефом Байденом, в ході якої обговорив процес реалізації мирного плану та наголосив на необхідності підтримки з боку США та ЄС у разі невиконання його вимог терористами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: