Порошенко закликав Меркель допомогти йому на сході

Читать на русском

Президент Петро Порошенко провів телефонну бесіду з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, в якій проінформував про порушення режиму припинення вогню бойовиками понад 20 разів за останню добу в Луганській та Донецькій областях.

Про це повідомляє прес-служба Президента, пише «Слово і Діло».

«Для вирішення конфлікту на сході України допомога і персональне залучення Ангели Меркель та інших світових лідерів є критично важливим», – заявив Порошенко.

Окрім того, Президент нагадав про важливість реалізації спільних проектів з Німеччиною з відновлення об'єктів інфраструктури в Донецькій та Луганській областях.

У свою чергу, Федеральний Канцлер Німеччини  погодилась підтримати мирний план Петра Порошенка та підтвердила готовність залучити до  багатостороннього діалогу всі зацікавленні сторони.

Президент України наголосив на важливості реалізації з Німеччиною спільних проектів з відновлення.

Нагадаємо, 22 червня Голова президентської адміністрації часів Януковича Сергій Льовочкін висловив підтримку рішення Петра Порошенка про тимчасове перемир'я. 

Раніше уповноважений Президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що мирний план Петра Порошенка був беззастережно підтриманий місцевою владою та бізнес-елітою Донбасу

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: