Активісти «антивоєнної ходи» побили вітрини «Сбербанка России» в Києві

Читать на русском

У Києві мирна хода «проти війни на Донбасі та євроінтеграції України» перетворилася на розгром офісу «Сбербанка России».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

Сьогодні близько 13:00 дві сотні учасників антивоєнної хресної ходи напали на відділення «Сбербанка России» на вулиці Мазепи.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського райуправління столичної міліції. Попередньо встановлено, що група невідомих осіб, рухаючись вулицею І. Мазепи, почала кидати каміння в бік будівлі, де розташоване відділення банку, в результаті чого було пошкоджено двері, вікна та фасад приміщення», – повідомляють у МВС.

Приблизно за годину стало відомо, що біля входу до Печерської Лаври, що знаходиться неподалік, зібралися активісти «Свободи» – нібито, щоб захистити заповідник від учасників ходи.

Очевидці також повідомляють, що в очікуванні можливих провокацій до Лаври прибули правоохоронці. Станом на 14:00 вхід до музейного комплексу було перекрито міліцією.

Нагадаємо, напередодні в Міністерстві культури України виступили проти можливого візиту до Києва Патріарха московського Кирила.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: