Соболєв, Сюмар і Дерев'янко створюють нову партію

Читать на русском

Громадський активіст і голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв заявив про створення партії «Воля».

Про це він написав у своєму блозі, передає «Слово і Діло».

«Ми вирішили робити «Волю» без формального лідера. Керівними органами і партії, і її осередків будуть ради. Вони можуть обирати координаторів. Наша мета – привести до влади якомога більше людей Майдану. За поглядами, за принципами і за методами», – повідомив він.

Окрім Соболєва, до партії «Воля» ввійдуть позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко, екс-заступник голови СНБО Вікторія Сюмар, політолог Сергій Таран та кілька менш відомих імен.

Головними завданнями партії в політиці Соболєв називає люстрацію суддів та працівників силових структур, дерегуляцію економіки, створення армії «за швейцарським зразком», розбудову самоуправління громад та створення потужних суспільних медіа.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 2 обіцянки Єгора Соболєва. Зокрема, він пообіцяв, що всі «смотрящіє» в мантіях будуть звільнені згідно з законом, а також дібрати людей з бездоганною репутацією в комісію для перевірки суддів.

Позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко раніше заявив, що закон «Про відновлення довіри до судової системи» не працює.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: