Сили АТО приступили до зачистки Красного Лиману

Читать на русском

Сили антитерористичної операції поновили бойові дій поблизу міста Красний Лиман, що на Донеччині.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на групу «Інформаційний спротив».

За даними організації, бойова робота сил АТО під Красним Лиманом поновилася. Вночі над містом були розкидані листівки з пропозицією бойовикам скласти зброю.

«В ультиматумі, висунутому терористам відповідно до мирного плану Президента України, пропонувалося скласти зброю та гарантувати об'єктивне розслідування на предмет скоєння злочинів відносно кожного бойовика», – йдеться у повідомленні «Інформаційного спротиву».

Тим сепаратистам, які не заплямували своїх рук кров'ю, українські військові пообіцяли гарантувати свободу та безпеку. Однак терористи відмовилися виконувати умови ультиматуму, і вранці 19 червня бойові підрозділи антитерористичної операції поновили військові дії.

Крім того, за даними прес-офіцера АТО Владислава Селезньова, протягом учорашньої доби активні бойові дії тривали в багатьох населених пунктах по всій території Донбасу.

«В деяких населених пунктах тривають запеклі зіткнення. Сили АТО мають справу з навченими бойовиками та найманцями з Росії. Незважаючи на високу кваліфікацію та підготовку бойовиків, українські військовослужбовці, котрі за час проведення АТО набули значного бойового досвіду, демонструють ефективні результати у зіткненнях з російськими бойовиками», – написав у своєму Facebook Селезньов.

Також він зазначив, що втрати є як з боку терористів, так і серед українських солдат.

Нагадаємо, вчора уповноважений Президента з урегулювання конфлікту на сході України Ірина Геращенко заявила, що Порошенко припинив вогонь для того, щоб терористи мали змогу скласти зброю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: