Губарєв оцінив Коломойського вдвічі дорожче Ляшка

Читать на русском

Так званий «народний губернатор» Донецької області Павло Губарєв оголосив грошову винагороду за голову губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського і народного депутата Олега Ляшка.

«Оголошую грошову винагороду за голову фашистів. Коломойський – $1 000 000, Ляшко – $500 000», – написав Губарєв у себе на сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

Він також додав, що обіцяні на винагороду гроші планує отримати від перепродажу Коломойського й Ляшка уряду Ізраїлю.

Разом з тим Губарєв підтвердив, що в терористів є дві системи залпового вогню «Град». «Ви напевно читали про те, що в нашого ополчення є два «Гради». Це правда. Скоро в нас будуть БК і розрахунки на них», – написав він.

Нагадаємо, після того, як прихильник самопроголошеної Донецької народної республіки Павло Губарєв у інтерв'ю російській газеті повідомив, що за фінансуванням сепаратистів на Донбасі стоїть Рінат Ахметов, Партія регіонів назвала Губарєва самозванцем і аферистом.

Як відомо, дніпропетровський Штаб національного захисту заявив, що за кожного російського найманця виплачуватиме по $10 тис, а за доставку колишнього народного депутата Олега Царьова до правоохоронних органів дніпропетровська влада пообіцяла заплатити $500 тис.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: