У Коломойського платитимуть $10 000 за кожного російського диверсанта

Читать на русском

У Дніпропетровській області встановили розмір грошової винагороди за допомогу в боротьбі із сепаратизмом.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов, повідомляє «Слово і Діло».

«За кожного переданого «зеленого чоловічка», він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10000 доларів США», - пише Філатов.

Чиновник також має пропозиції, як заохотити людей здавати зброю. Так, за кожен повернутий правоохоронцям автомат Філатов пропонує виплачувати 1000 доларів, за кулемет – 1500, за гранатомет – 2000 в американській валюті.

Заохочувати грошима збираються і людей, які допомагатимуть місцевим спецпідрозділам звільняти адміністративні будівлі у разі їхнього захоплення. За кожну таку будівлю добровольці отримають 200 тисяч доларів. Детальну інформацію Філатов обіцяє оприлюднити сьогодні у спеціальному повідомленні Штабу національного захисту Дніпропетровщини.

Нагадаємо, раніше керівництво області пообіцяло загарбникам і сепаратистам «теплий прийом» та заявило про формування спецбатальйону «Дніпро».

Нині на рахунку Ігоря Коломойського 10 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло». З них він поки не виконав жодної. Що саме наобіцяв новопризначений губернатор Дніпропетровської області – дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: