Українські чиновники злили терористам коди урядового зв'язку?

Читать на русском

Профспілкова організація Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) стверджує, що керівник цієї установи Олександр Півнюк спільно з головою Держслужби спецзв'язку та захисту інформації Володимиром Звєрєвим забезпечують технічну підтримку для мовлення російських каналів на Донбасі, а також передали в розпорядження бойовикам коди урядового зв'язку в Луганській і Донецькій областях.

Цю інформацію у своєму «Фейсбуці» наводить керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Крім того, як підозрюють у профспілці, 6 телевеж, якими володіють бойовики, також були їм здані навмисно.

«Профспілка наполягає, що коди урядового зв'язку в Луганській і Донецькій областях знаходяться в розпорядженні терористів. Вони нібито передані бойовикам керівництвом РРТ і Держслужби спецзв'язку. А ми й думаємо, звідки в бойовиків найбільш оперативна інформація», – наголошується в повідомленні Тимчука.

За його словами, документи, які передала групі «Інформаційне спротив» профспілка РРТ, зараз вивчаються. Паралельно з цим група звернулася до представників правоохоронних органів з проханням ініціювати розслідування з цього приводу.

Як писало «Слово і Діло», Дмитро Тимчук вважає противниками введення військового стану на Донбасі місцеву владу та олігархічні групи.

Він також висловив думку, що головна проблема нинішнього керівника Міністерства оборони Михайла Коваля - відсутність власної команди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: