«Укрзалізниця» назвала єдиний безпечний шлях на Донбас

Читать на русском

«Укрзалізниця» обіцяє приймати оперативні рішення щодо необхідності додаткового сполучення з населеними пунктами Донбасу.

Про це в ході брифінгу повідомив начальник головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Ігор Бреус, передає кореспондент «Слова і Діла».

«На жаль, сьогодні єдиний стабільний залізничний напрямок – це через Ясинувату, Донецьк, Красноармійськ з виходом на Чаплине – Павлоград – Синельниково. Всі поїзди курсують, а це 15 пар поїздів за зміненим напрямком», – сказав Бреус.

Він нагадав, що впродовж тижня були закриті три напрямки через Слов'янськ, Красний Лиман і Сватове.

Крім того, Бреус повідомив, що для забезпечення безперешкодного виїзду зі східних регіонів «Укрзалізниця» відстежує інформацію за пасажиропотоком з Луганська, Донецька та областей і приймає оперативні рішення з уведення додаткових поїздів.

Нагадаємо, сьогодні в «Укрзалізниці» повідомили, що близько 200 чоловік купили залізничні квитки з Криму за цінами, завищеними в п'ять разів.

Раніше, 5 травня, повідомлялося, що через події на сході України змінено маршрути руху 14 пасажирських поїздів Донецької залізниці, скасовано 2 поїзди Південної залізниці, а також змінено маршрут 9 приміських поїздів і скасовано 29.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: