Від небаченого здорожчання квитків з Криму постраждали всього 200 осіб

Читать на русском

Близько 200 осіб купили залізничні квитки з Криму за цінами, завищеними в п'ять разів.

Про це в ході брифінгу повідомив начальник головного пасажирського управління «Укрзалізниці» Ігор Бреус, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Дійсно, нам «Російські залізниці» офіційно відповіли, що був збій у системі «Експрес-3», у зв'язку з чим було продано близько 200 проїзних документів за ціною, яка була вище майже до п'яти разів, ніж тариф по Україні», – сказав він.

Також Бреус повідомив, що на сьогоднішній день це питання врегульоване: «Укрзалізницю» повідомили, що тарифи на проїзд залишаються на тих самих умовах, що й діяли раніше.

За його словами, пасажири, які придбали квитки за завищеними цінами, мають право звернутися до каси Криму з поверненням проїзного документа і отримати різницю проїзду.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про підвищення тарифів на залізничні поїздки з Криму в кілька разів.

У свою чергу міністр інфраструктури Максим Бурбак спростував інформацію про підняття цін на залізничні квитки до Криму з боку «Укрзалізниці».

17 березня міністр Бурбак пообіцяв, що транспортне сполучення з Кримом буде забезпечуватися в повному обсязі, але ця обіцянка зафіксована проектом «Слово і Діло» як невиконана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: