Квиток в Крим коштуватиме в кілька разів дешевше, ніж з Криму

Читать на русском

Міністр інфраструктури Максим Бурбак заперечив інформацію про суттєве подорожчання залізничних квитків до Криму.

Про це він сказав під час відвідин ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

«Ціна квитків на поїзди до Криму така ж, як і була. Крим – це частина України, і тому міжнародний тариф у сполученні із півостровом ми не вводитимемо. Поїзди формування «Укрзалізниці» курсуватимуть туди за тарифом внутрішнього сполучення», - підкреслив міністр.

В свою чергу гендиректор «Укрзалізниці» Борис Остапюк пояснив інформацію про подорожчання проїзду в поїздах з Криму збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3», яка належить ВАТ «Российские железные дороги».

Остапюк рекомендував пасажирам, які купили квитки за завищеними цінами, звернутися до кас, в яких вони були придбані.

Варто зазначити, напередодні низка ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що «Российские железные дороги» ввели свої тарифи для поїздів з Криму на материкову частину України. Квитки з Криму, таким чином, за інформацією ЗМІ подорожчали в 4-7 разів.

Нагадаємо, 17 березня міністр інфраструктури Максим Бурбак пообіцяв, що транспортне сполучення з Кримом забезпечуватиметься у повному обсязі, але ця обіцянка зафіксована проектом «Слово і Діло» як невиконана.

Загалом до системи «Слово і Діло» внесено 47 обіцянок Максима Бурбака, майже всі з яких перебувають у процесі виконання. В той же час дві обіцянки міністра були провалені: які саме - можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: