Білоус обіцяє прості й дешеві акцизні марки

Читать на русском

Перший заступник міністра доходів і зборів, новопризначений голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус поінформував про введення змін до законодавства щодо спрощення та здешевлення акцизних марок.

Про це він сказав у ході зустрічі керівництва Міндоходів з представниками Українського союзу промисловців і підприємців, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Ми збираємося і будемо спрощувати, здешевлювати акцизну марку. І те, що 90% собівартості акцизної марки становлять голограми і незрозумілі коди, які затверджені окремими постановами Кабінету міністрів, ми можемо це змінити тільки в законодавчому порядку, і ми будемо це робити», – сказав Білоус.

За його словами, зараз Міндоходів проводить низку розслідувань та готується до нових «тендерних умов, які будуть змінювати постачальників тих сервісів, які зараз є».

Білоус також спрогнозував ухвалення в четвер закону «Про податковий компроміс», який підтримав УСПП. За його словами, в цілому даний закон спрямований на захист бізнесу.

Нагадаємо, 4 червня з'явилася інформація про призначення першого заступника міністра доходів і зборів Ігоря Білоуса головою Державної фіскальної служби.

Проект «Слово і Діло» наразі зафіксував 10 обіцянок головного податківця. З ними можна ознайомитися у спеціальному огляді «Слова і Діла».

Серед іншого, Білоус пообіцяв скоротити кількість податків з існуючих 20 до близько 10.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: