Донецька ОДА частково переїхала в Маріуполь - Тарута

Читать на русском

Голова Донецької обласної держадміністрації Сергій Тарута заявив, що до Маріуполя переїхали частина його заступників та частина апарату ОДА.

Про це він сказав «Громадьскому ТБ», передає «Слово і Діло».

«Частина заступників та частина апарату (переїхали). Тут (в Маріуполі) більш безпечно і можна ефективніше трудитися, щоб ми направляли наші зусилля на ефективну роботу, а не на захист безпеки», - заявив губернатор.

В той же час він заявив, що повного перенесення всіх служб Донецької облдержадміністрації до Маріуполя наразі не проводиться.


Як повідомляло «Слово і Діло», Президент Петро Порошенко 13 червня доручив голові Донецької ОДА Сергію Таруті тимчасово перенести офіс облдержадміністрації в місто Маріуполь Донецької області.

Раніше в Маріуполі була проведена чергова активна фаза антитерористичної операції, внаслідок чого місто вдалося зачистити від бойовиків.

Системою «Слово і Діло» зафіксовані 23 обіцянки Сергія Тарути, одна з яких отримала статус «виконано», а три виконані не були. Обіцянку про те, що в Маріуполі розберуть барикади і наведуть порядок, Тарута дав ще 14 травня.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: