Волонтери хочуть побудувати бетонну огорожу на кордоні з Росією

Читать на русском

Громадський рух заявив про ініціативу побудувати 10-ти метровий бетонний паркан на кордоні з РФ раніше, ніж губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський. І вже створено спільноту, в якій зібралося 14 тисяч бажаючих.

«Ми ще 7 днів тому створили групу інфо-підтримки і групу волонтерів для реалізації цього завдання - вже є в сумі 14 тисяч прихильників», - повідомив керівник сайту ideaukr.org Андрій Каменяр журналісту «Слова і Діла».

Також на сторінці спільноти в «Фейсбуці» повідомляється, що є бажаючі, готові пожертвувати гроші на спорудження.

Своєю місією всеукраїнський громадський рух називає об'єднання небайдужих людей по всій країні під єдиною національною ідеєю та загальними зусиллями сприяти розвитку та побудові нової України.

Тимчасово національною ідеєю номер один активісти визначили будівництво десятиметрового бетонного кордону з Росією. 

Учасники спільноти закликають всіх небайдужих долучатися до реалізації цієї ідеї: студентів, менеджерів, програмістів, будівельників і т.д. Головна вимога «любов до України, зарплата - мирне небо для наших дітей». 

На своїй сторінці учасники спільноти заявляють, що їхня ідея не йде в протиріччя з ідеєю Коломойського. «Це не важливо. Задача спільна. І ми вітаємо ініціативу Ігоря Валерійовича. І надіємося, що він не тільки організує монтаж захисної металевої конструкції, але і пролобіює з політичного боку, і доведе разом з нами до логічного завершення проект будівництва фортифікаційного муру по всьому кордону з Росією».

Нагадаємо, 13 червня «Слово і Діло» повідомило про ініціативу Ігоря Коломойського відгородитися від Росії і звести укріплену стіну вздовж кордону з РФ на території Донбасу. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: