«УДАР» знаходиться в прострації з приводу поліпшень в Києві

Читать на русском

Депутат Київради від фракції «УДАР» Анатолій Велімовський вважає, що за 500 днів, відведених нинішньому скликанню Київради, можна встигнути лише підготуватися до реалізації змін в столиці.

Про це він сказав у ході круглого столу, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Я розумію, що до наступних виборів залишилося півтора року. І я перебуваю в дуже серйозній прострації з точки зору того, що можна зробити за цей час. Тобто, мені здається, що ця команда Київради і команда адміністрації хоча б зможе за цей час визначити якісь новітні системні підходи до того, що треба робити і як розвивати місто», - сказав Велімовський.

На його думку, підготовка плану дій - це буде вже хорошим показником командної роботи.

Депутат також повідомив, що поки не створено комісію у Київраді по сфері ЖКГ, важко «взагалі уявити, про що може йти розмова». Він також повідомив, що «УДАРу» поки «в принципі незрозуміло», що робити в даній сфері.

Велімовський заявив, що є прихильником максимальної децентралізації фінансів до рівня мікрорайонів, оскільки вважає, що вищі рівні, «які пиляють бюджет», не дадуть розвиватися районам.

Нагадаємо, 21 травня будучи кандидатом на посаду мера Києва Віталій Кличко заявив, що його пріоритетними кроками у разі перемоги на виборах буде встановлення «нових правил гри» для бізнесу та перекриття корупційних схем.

27 травня Кличко пообіцяв відзвітувати про результати роботи на посаді мера Києва через 100 днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: