Кличко розповів, що встигне зробити за відведені йому 500 днів

Читать на русском

Кандидат на посаду мера Києва Віталій Кличко заявив, що його пріоритетними кроками в разі перемоги на виборах буде встановлення «нових правил гри» для бізнесу та перекриття корупційних схем.

Про це він заявив у ефірі «Київського форуму», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії УДАР.  

«Ми не повинні забувати, що це дострокові вибори, і в нас є трохи більше 500 днів, щоб кияни відчули сигнал, що зміни у столиці почалися. За цей час важко побудувати всі дороги, відновити всю інфраструктуру, однак за цей час ми можемо побороти корупцію, наповнити бюджет і запропонувати нові правила гри, за якими можуть жити кияни, може працювати бізнес та будуть створені нові робочі місця», – зазначив Кличко.

Окрім цього, кандидат у мери на виборах-2014 планує залучити закордонні аудиторські компанії до аудиту різних сфер діяльності міста. Зі слів Кличка, з корупцією він боротиметься за рахунок прозорих кадрових рішень та тендерів.

Кандидат на крісло міського голови Києва також учергове наголосив на необхідності об’єднання посад мера та голови КМДА.

Як відомо, Київський міський тервиборчком зареєстрував 19 кандидатів на посаду міського голови, серед яких і Кличко.

Рейтинг відповідальності Віталія Кличка в системі «Слово і Діло» становить 22%. Він виконав 33 із зафіксованих проектом 150 обіцянок.

13 травня політик пообіцяв, що команда Кличка-Порошенка отримає мінімум 50% + 1 голос на виборах президента України та мера Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: