Росія перекинула три танки на територію України

Читать на русском

У ніч на 12 червня державний кордон України з боку Росії перетнули 3 танки Т-72.

Про це в коментарі «Цензор.НЕТ» повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише «Слово і Діло».

За його словами, один танк знаходиться в місті Сніжне Донецької області, а два інших - висунулися з міста, після чого були перехоплені українськими військами в околицях Сніжного. «Йде бій. Є інформація, що один російський Т-72 підбитий», - повідомив Аваков.

Факт присутності російських танків в Сніжному також підтвердив керівник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook він написав, що терористичні групи в місті Сніжне дійсно мають у своєму розпорядженні два танки Т-72. Він також зазначив, що ця модель виведена з бойового складу Збройних сил України. Водночас Тимчук додав, що на сьогоднішній день такі танки знаходяться на озброєнні армії Росії.

«Також є дані про те, що БТР, наявні у бойовиків в Сніжному, раніше були захоплені російськими військовими в Криму на території частин українських військ берегової оборони», - повідомив Тимчук.

Як повідомлялося, сьогодні терористи захопили автобус з дітьми з міста Сніжне Донецької області. Пізніше стало відомо, що діти знаходяться на кордоні з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: