Терористи хочуть вивезти дітей зі Сніжного в Росію

Читать на русском

Автобус з дітьми з міста Сніжне Донецької області, який захопили бойовики, зараз знаходиться на кордоні з Росією.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, пише «Слово і Діло».

«Зараз діти знаходяться на кордоні. Про плани людей, що перехопили автобус, нічого не відомо», - йдеться в повідомленні.

У Донецькій ОДА повідомили, що автобус з дітьми зі Сніжного прослідував в місто Красний Луч Луганської області, звідки попрямував на КПП «Должанський». На виїзді з міста транспорт, що рухався у супроводі автомобіля ДАІ, був зупинений, а спецмашина ДАІ була відсічена збройними представниками ДНР.

У прес-службі ДонОДА також відзначили, що для перетину державного кордону у дітей та осіб, що їх супроводжують, необхідних документів немає.

Нагадаємо, сьогодні вранці з міста Сніжне на оздоровлення в Дніпропетровську область автобусом виїхали 25 дітей, у тому числі сироти та вихованці дитячих будинків сімейного типу. Також 29 квітня терористи вивезли 200 дітей зі Слов'янська Донецької області. Пізніше з'ясувалося, що п'ять автобусів з дітьми зі Слов'янська вирушили до Криму.

Як повідомлялося раніше, після того, як українська влада прийняла рішення про закриття ряду прикордонних постів, 9 червня КПП «Должанський» захопили терористи, які назвали себе представниками першої Луганської козацької сотні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: