Люди Вілкула отримають роботу в міністерствах після виборів

Читать на русском

Представник ВО «Свобода» Олександр Аронець заявив, що частина команди колишнього віце-прем'єра Олександра Вілкула може отримати посади в нинішньому уряді після парламентських виборів.

«Протягом цього тижня всіх людей, які були в команді екс-віце-прем'єра Олександра Вілкула обдзвонюють і пропонують нову роботу в старій-новій команді після можливих виборів восени цього року, або пізньої осені», - написав Аронець у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, це можуть бути як посади в міністерстві, так і висока посада безпосередньо в уряді України, про яку нібито, Вілкул домовився з новою владою.

Як відомо, дострокові вибори до Верховної Ради можуть відбутися вже цієї осені. Нагадаємо, Петро Порошенко пообіцяв розпустити парламент у разі обрання його президентом. Водночас регіонал Олександр Єфремов заявив, що проводити дострокові вибори парламенту до внесення змін до Конституції недоцільно.

Відзначимо, що такої ж думки і представник ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв, який вважає, що проведення дострокових парламентських виборів без зміни виборчого законодавства - це політиканство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: