Губернатор Луганщини звинуватила регіоналів і комуністів у тероризмі

Читать на русском

Голова Луганської ОДА Ірина Верігіна заявила про причетність лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова і депутатів КПУ до тероризму.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Бачила виступ Горохова в парламенті РФ, який закликає Росію до конкретних дій проти України. У президії сидить Єфремов. Прямі докази причетності даних депутатів до тероризму на сході», - написала Верігіна.

Губернатор також додала, що за фінансуванням терористичних груп у Луганську та Сєвєродонецьку стоять депутати ПР і КПУ. Вона стверджує, що саме вони дестабілізували обстановку в Луганській області. «Ці так звані депутати, щоб захистити свої бізнес інтереси, намагаються перетворити Луганську область в гетто. Вони відкрито підтримують агресію РФ і тероризм на Луганщині», - заявила Верігіна.

Водночас вона звернулася до Верховної Ради з проханням позбавити мандатів цих депутатів і притягнути до кримінальної відповідальності. «Цього вимагають тисячі луганчан. Досить грабувати і знищувати Луганщину!», - написала Верігіна.

Як повідомлялося раніше, колишній член Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансує родина Віктора Януковича, а за захопленням Луганського управління СБУ стоїть Олександр Єфремов. Сам же глава фракції ПР ці звинувачення не прийняв, назвавши їх «брехнею і провокацією».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: