Бондаренко відновив центральні маршрути у Києві

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Бондаренко виконав обіцянку, відновивши автобусний маршрут від Ботанічного саду та Києво-Печерської лаври на Поділ.

Про це Бондаренко заявив на прес-конфренції, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Ми відновили роботу 24 та 62 маршрутів, які йдуть від Ботанічного саду і до Лаври», - сказав Бондаренко.

Також він повідомив, що за 90 днів на своїй посаді голови КМДА Бондаренко також вдалося запустити тролейбус №6, який курсує від ст. м. Лукянівка по лінії 18-го до Діагностичного центру. Крім цього Бондаренко повідомив, що до 26-го тролейбусного маршруту було додано десять машин, що спростило роботу.

Нагадаємо, 29 квітня Володимир Бондаренко пообіцяв відновити автобусний маршрут від Ботанічного саду та Києво-Печерської лаври на Поділ. 

Крім того Бондаренко побіцяв протягом року впровадити в столиці програму відродження громадського транспорту, що дозволить уникнути транспортного колапсу та неконтрольованого зростання цін на проїзд. 

Всього політик роздав 79 обіцянок, які були зареєстровані системою «Слово і Діло». Тільки 7 з них Бондаренко виконав.  Варто зазначити, що запустити тролейбусну лінію від нового масиву, який називають "Міністерка", до площі Т. Шевченка Бондаренку поки не вдалося. З усіма його обіцянками можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: