Бондаренко подав у відставку з посади голови КМДА

Читать на русском

Володимир Бондаренко заявляє, що написав Петру Порошенко заяву про звільнення його з посади голови КМДА.

«Враховуючи те, що влада яка мене призначала не виконує функції, які були, я користуюся європейською практикою і звертаюся до Президента з заявою про складання повноважень, а він має вирішити», - передає слова Бондаренка кореспондент «Слова і Діла».

Він додав, що одну таку заяву Бондаренко вже писав, однак «вона не отримала підтримки у колег». Також Бондаренко підкреслив, що написана заява підготовлена, але ще не надіслана. «Це не прощання», - натякнув Бондаренко.

Очільник столичної міськадміністрації також сказав, що не буде «тягарем» для команди Кличка, щоб та будувала свою політику. Він готовий поступитися місцем Кличко, якщо так вирішить Порошенко. У той же час він відзначив, що вважає неправильним об'єднання посад голови КМДА та мера столиці.

Нагадаємо, 5 червня лідер політичної партії УДАР Віталій Кличко був офіційно оголошений київським міським головою. У своїй передвиборчій програмі він обіцяв об'єднати посади голови КМДА та мера Києва, які були розмежовані за президентства Віктора Януковича.

Володимир Бондаренко очолює Київську міську державну адміністрацію з 7 березня 2014 року. Усього політик роздав 79 обіцянок, що були зареєстровані системою «Слово і Діло». Лише 7 з них Бондаренко виконав. Зокрема, на посту керівника столиці він створив умови для прийому біженців із Криму та надав місту 90 автомобілів «швидкої допомоги».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: