Краще Турчинова і Яценюка ніхто б не впорався – Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що за час політичної та економічної кризи в країні в період за лютий-червень 2014 року краще, ніж екс-в.о. Президента Олександр Турчинов і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк управляти не зміг би ніхто. 

Про це Аваков  написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Скажу свою думку: за тими викликами долі й часу, що випали на долю Турчинова, я не знаю, хто впорався б краще. Спасибі, Олександре Валентиновичу!», – пише Аваков, передає «Слово і Діло».

На його думку, Турчинову вдалося уникнути загального хаосу, зберегти країну, легітимність влади та демократію.

Аваков також відзначив «велику працю» прем'єра Яценюка, завдяки якому Турчинову вдалося стабілізувати економіку, з нуля підняти обороноздатність країни, відтворити Національну гвардію, повернути до роботи деморалізований парламент, а також провести вибори.

Ще, на думку Авакова, Турчинов блискуче курував штабом Національного опору в дні, коли «горів Майдан», 18-20 лютого 2014 року.

Нагадаємо, 4 червня Олександр Турчинов прибув до командного пункту під Слов'янськом Донецької області для координації дій військових підрозділів, задіяних в антитерористичній операції.

Раніше український уряд на чолі з Арсенієм Яценюком вирішив надати одноразову виплату сім'ям загиблих на Євромайдані в розмірі 100 мінімальних прожиткових мінімумів.

В активі Авакова – 15 виконаних обіцянок із 58, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». В процесі виконання зараз знаходяться 34 обіцянки міністра. Зокрема, він заявив, що працівникам МВС поставлено завдання відстояти територіальну цілісність держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: