Сумісник Сенченко з АП повернеться у Верховну Раду

Читать на русском

Т. в. о. заступника глави Адміністрації Президента Андрій Сенченко написав заяву про відставку з займаної посади.

Про це він сказав сьогодні у Верховній Раді, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я написав таку заяву та адресував її новому Президенту, але сьогодні йому не до цього, а завтра я йому вручу цю заяву», - підкреслив Сенченко.

Він також додав, що після звільнення з АП планує зосередитися на інших видах діяльності, зокрема на законотворчості.

«Адміністрація - це не єдина точка докладання сил, є багато інших не менш захопливих завдань, наприклад, писати закони», - заявив політик.

Нагадаємо, що Сенченко продовжує перебувати в статусі народного депутата України, не дивлячись на те, що паралельно обіймав посаду в АП. Як відомо, вчора заяву про звільнення написав також т.в.о. глави АП Сергій Пашинський.

Як повідомляло «Слово і Діло», Вікторія Сюмар вирішила піти з посади заступника секретаря РНБО, мотивувавши своє рішення тим, що стара команда має поступитися місцем команді новообраного Президента Петра Порошенка.

Поточний рейтинг відповідальності Андрія Сенченка в системі «Слово і Діло» становить 17%. Він виконав 2 з 12 обіцянок, зафіксованих проектом, а ще 4 його заяви були провалені. 20 травня Сенченко заявив, що Україна проведе референдум про вступ до НАТО після стабілізації ситуації на сході країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: