АТО допомогла Авакову відділити зерно від полови

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що велика кількість працівників МВС у Донецькій та Луганській областях заслуговують на позитивну оцінку їхньої роботи.

Про це він сказав журналістам, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу міністерства.

Зі слів Авакова, важка ситуація з проведенням антитерористичної операції дала змогу визначити працівників МВС, які справді служать Батьківщині.

Він також повідомив, що у східних областях працюватимуть так звані «зведені» загони міліції.

«Загалом у «важких» районах діятиме зведений загін міліції, де будуть працювати місцеві професіонали, а також ті люди, які будуть відкомандировані з сусідніх областей. Що стосується Красного Лиману, то тут працюватимуть виключно жителі Донецької області», – підкреслив Аваков.

Нагадаємо, 8 квітня Аваков пообіцяв звільнити понад 30% особового складу харківської міліції. Такі санкції до міліціонерів Аваков пообіцяв застосувати за саботаж.

У той самий час, як писало «Слово і Діло», з початку 2014 року до середини травня з Головного управління МВС України в Харківській області було звільнено лише 316 його співробітників.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 57 обіцянок, серед яких 15 були виконані, а 9 – провалені. Його рейтинг відповідальності в системі становить 26%. Так, Аваков, як і обіцялося, створив другий батальйон Національної гвардії, але йому не вдалося повністю убезпечити мирних жителів у ході АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: