Кличко назвав чутками інформацію про можливий розгін Майдану

Читать на русском

Кандидат на посаду мера Києва Віталій Кличко заявив, що він не виступав із закликом звільнити Майдан від мітингувальників.

«Поширюються чутки, що хтось говорить, що Кличко сказав, що треба розігнати Майдан. Я проти цього», - сказав Кличко виступаючи на народному Віче на Майдані Незалежності, пише «Слово і Діло».

Водночас він пообіцяв прийняти присягу перед киянами відразу ж після оголошення результатів дострокових виборів. «Наступного тижня буде офіційна присяга і мера і Київради перед киянами», - запевнив Кличко.

Також політик підкреслив необхідність проведення позачергових парламентських виборів. «Найближчим часом мають відбутися вибори до Верховної Ради. І тільки люди зможуть дати відповідь, хто втратив довіру. Це і є люстрація», - вважає Кличко.

Нагадаємо, раніше кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко, який лідирує в мерських перегонах, відвідав Майдан і пообіцяв розібрати барикади на Хрещатику. Він також запропонував «євромайданівцям» переселитись з будівлі КМДА в інше приміщення.

Поточний рейтинг Віталія Кличка в системі «Слово і Діло» становить 22% - він виконав 35 з 160 зафіксованих проектом обіцянок, ще 105 його обіцянок знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: